Köpvillkor

Ångerrätt

Ni har full ångerrätt i 14 dagar från att Ni har beställt varorna, förutsatt att Ni inte använt varorna och att dem returneras i originalskick och originalförpackning. Vid retur står Ni för transportrisken och frakten. Vid retur av varor anger Ni ordernummer samt namn. Återbetalning korrigeras när vi får returen av Er. Vi återbetalar varukostnaderna, dock ej frakt och expeditionskostnader.

Om Ni har betalt med förskottsbetalning eller postförskott så behöver vi även Ert bank och kontonummer för återbetalning. Om Ni har betalt med faktura är det viktigt att varorna returneras innan fakturan förfaller. För att slippa extra avgifter så meddela oss så snart som möjligt.Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Betalningsalternativ

Förskottsbetalning

Kostnad: 0 kr
Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr. Efter att du mailat din order får du information på via E-post hur du går tillväga. Om betalningen inte sker inom 5 bankdagar annuleras ordern med automatik. Vi postar varorna samma dag som betalningen är synlig på vårt konto. (Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning)

Faktura

Kostnad: 29 kr.

Betala 30 dagar i efterskott!
Vid beställningen uppger Du namn, adress, telefonnummer, e-postadress och vilken/vilka produkter beställningen avser. Dessutom behöver Du ange Ditt personnummer för kreditkontroll.

Detta betalsätt fungerar endast för kunder inom Sverige.

Postförskott

Kostnad: 69kr
Du handlar mot traditionellt postförskott och betalar när du hämtar varorna.

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss, ca 1 månad så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete, porto samt hantering av varorna.

Reklamation och returrätt

Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är tillverkningsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning – ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.